Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Abbekås

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Abbekås

Abbekås är en charmig liten kustby i Skåne som ligger nära havet och erbjuder idylliska scenerier. Det är en plats där tradition möter nytänkande, och där det lokala gastro-utbudet återspeglar både historik och nutid. För de som bor i Abbekås är möjligheten att få en matkasse med hemleverans ett enkelt sätt att kombinera en aktiv livsstil med god och näringsriktig mat. På matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar som kan leverera rätt till dörren i Abbekås och gör det enkelt för dig att välja en tjänst som passar just ditt behov.

Vad vi erbjuder

På matkassarna.se förstår vi att varje familj har unika behov och önskemål. Vi har därför sammanställt en lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i Abbekås. På vår sida kan du enkelt se viktig information om varje leverantör, som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du hittar även pris per portion och kan ta del av aktuella rabattkoder. Vi listar typerna av matkassar som är tillgängliga: om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket, kan du hitta det här.

Tips innan du beställer

 • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.

 • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.

 • Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.

 • Kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

 • Se över antalet recept som ingår och varierar så att du får en matkasse som matchar din matlagningsnivå och intresse.

Att välja rätt matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, det är även ett sätt att inspirera till nya matupplevelser och sunda vanor. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot enklare och godare middagar i Abbekås redan idag!