Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Alingsås

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Alingsås

Alingsås, känd som ”Kaféstaden”, är en charmig plats mitt i Västra Götaland län. Med sina mysiga kullerstensgator och många kaféer är Alingsås den perfekta platsen för att njuta av goda smaker och trevliga stunder. Staden är även känd för sitt rika kulturliv och varje år arrangeras det populära evenemanget ”Ljus i Alingsås” som lockar besökare från när och fjärran. För dig som bor här och är intresserad av att förenkla vardagen finns det nu fina möjligheter att beställa hem matkassar med leverans direkt till dörren.

Matkasse hemleverans i Alingsås

matkassarna.se har vi samlat de bästa leverantörerna av matkassar som levererar till Alingsås. Du kan snabbt och enkelt jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi presenterar väsentlig information som ger dig en tydlig överblick: betyg från andra kunder, utbud av olika maträtter, aktuella priser, leveransdetaljer, pris per portion och till och med aktuella rabattkoder! Du får också veta vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, lågkalorimat eller familjevänliga recept.

Tips inför din beställning

 • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
 • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
 • Sätt en budget för din matkasse för att hålla koll på kostnaderna.
 • Kolla vad andra kunder tycker och läs betyg på sidor som Trustpilot.
 • Se över utbudet av recept och välj en kasse som passar din smak och dina matlagningskunskaper.