Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Anderslöv

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Anderslöv

Anderslöv är en liten och charmig tätort som ligger i södra delen av Sverige, välkänd för sina lummiga omgivningar och sitt lugna tempot. Här finns det gott om utflyktsmål och det lokala köket uppskattas av både boende och besökare. För de som bor i Anderslöv och letar efter ett bekvämt sätt att planera sina måltider, är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. Är du upptagen med jobb, familj eller bara vill ha mer tid över till andra aktiviteter? Då kan matkassen vara lösningen för dig. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt hem till dörren i Anderslöv.

hitta din matkasse i Anderslöv

Hos oss på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val av matkasse så enkelt som möjligt. Du som besökare kan genom en snabb titt ovanför texten få information om de leverantörer som erbjuder sina tjänster till Anderslöv, inklusive betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, kostnad per portion, eventuella rabattkoder samt vilken typ av matkasse de tillhandahåller.

Tips innan du beställer

 • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Tänk på hur många middagar du vill ha ingredienser för i din matkasse varje vecka.
 • Budget: Anpassa ditt val utifrån din budget. Matkassar finns i olika prisklasser.
 • Betyg: Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder har för erfarenheter.
 • Recept: Fundera över hur många nya recept du vill testa och om de bör vara enkla eller mer avancerade.

Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du göra ett välgrundat beslut och hitta en matkasse som passar perfekt för din vardag i Anderslöv. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att jämföra och välja rätt. Välkommen att utforska dina möjligheter med oss!