Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Arlöv

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Arlöv

Arlöv är en charmig liten ort i Skåne län, belägen nära Malmö och som en del av Burlövs kommun. Här finns det en blandning av småstadskänsla med närheten till storstadens puls och utbud. Arlöv är känt för sina mysiga bostadsområden, nära tillgång till vacker natur och inte minst sin historia och kultur som speglas i ortens byggnader och samhällsliv. För de som bor i Arlöv och letar efter en enklare vardag, erbjuder matkassarna.se en tjänst som gör det lätt att hitta en matkasse med hemleverans. Vi hjälper er att jämföra olika leverantörer, så att ni kan välja en matkasse som passar just era behov och smak.

Finn rätt matkasse för dig i Arlöv

På matkassarna.se vill vi göra det lättare för Arlövs invånare att hitta en matkasse som gör matlagningen både enklare och roligare. Genom att använda vår tjänst kan ni snabbt få en överblick över flera viktiga faktorer som är bra att ha i åtanke när ni väljer leverantör. Här kan ni se betyg, jämföra utbud och priser, läsa om leveransalternativ och pris per portion. Vi ger er dessutom tillgång till aktuella rabattkoder. Dessutom kan ni utforska vilka typer av matkassar som erbjuds, allt från vegetariska alternativ till familjekassar och mer specialiserade dieter.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i hushållet.
 • Middagar per vecka: Hur ofta vill ni laga mat? Välj en matkasse som motsvarar era behov av antal måltider i veckan.
 • Budget: Bestäm er budget för matkassen och jämför olika alternativ inom den ramen.
 • Omdömen: Läs omdömen och Trustpilot-betyg för att få en uppfattning om företagets pålitlighet och kvalitet.
 • Antal recept: Önskar ni varierad matlagning? Kolla hur många olika recept som ingår i varje matkasse.

Vi på matkassarna.se hoppas att vår service kommer att underlätta för er i sökandet efter den perfekta matkassen i Arlöv. Lycka till och njut av de läckra måltider som väntar!