Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Barsebäck

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Barsebäck

Barsebäck är en vacker ort i Skåne län, känd för sin idylliska kärnkraftverk som numera är avstängt och dess vackra golfbana som lockar spelare från när och fjärran. Nu kan invånarna i Barsebäck njuta av ytterligare en bekvämlighet: matkasse med hemleverans! På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt hitta leverantörer som bringar färdigpackade matkassar direkt till din dörr i Barsebäck. Det är ett enkelt och smidigt sätt att planera dina måltider, spara tid och få uppleva nya, spännande recept.

Matkasseleverantörer i Barsebäck

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt och lätt hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. Ovanför den här texten hittar du en lista som ger dig en komplett överblick. Du kan enkelt se betyg, vad som ingår i utbudet, priser och leveransinformation. Du kan dessutom jämföra pris per portion och dra nytta av eventuella rabattkoder.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många ni är som kommer att äta från matkassen.
 • Bestäm hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
 • Sätt en budget för era matinköp så att ni vet vad ni kan lägga pengar på.
 • Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa företagets betyg på Trustpilot.
 • Undersök antalet och sorten av recept som ingår, så att det matchar era önskemål och matpreferenser.

Kom ihåg att smidigheten med matkasseleverans inte bara sparar tid utan också ger dig möjligheten att upptäcka nya, hälsosamma recept. Välkommen att utforska dina alternativ för matkasse i Barsebäck på matkassarna.se – vi är här för att hjälpa dig hitta den bästa matkassen för just din smak och livsstil!