Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bohus

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bohus

Bohus är en charmig plats med en rik historia, belägen nära Göta älv i Västra Götalands län. Här finns Bohus fästning som vittnar om en svunnen tid och området runtomkring är fyllt med vackra naturupplevelser. För invånarna i Bohus finns det nu ett modernt och enkelt sätt att planera sina måltider genom matkassar med hemleverans. Det är en tjänst som blir allt mer uppskattad för sin bekvämlighet och för att den bidrar till en hälsosam och varierad matvardag. På matkassarna.se kan de boende i Bohus enkelt hitta och jämföra leverantörer som erbjuder denna praktiska service.

Matkasseleverantörer i Bohus

matkassarna.se presenterar vi en lista över alla leverantörer av matkassar som levererar till Bohus. Besökaren kan snabbt få en överblick över olika aspekter såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även se pris per portion och göra nytta av aktuella rabattkoder. Vi har information om vilka typer av matkassar – allt från vegetariska till de för den som tränar mycket – som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att överväga följande saker innan du beställer hjälper dig att hitta den matkassen som passar just din situation bäst:

 • Antal personer: Hur många kommer att äta från matkassen?
 • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill du att matkassen ska täcka?
 • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera?
 • Kundomdömen: Kolla företagets betyg på sidor som Trustpilot för kundrecensioner.
 • Variation: Är du ute efter nya smakupplevelser eller favoritrecept som går hem hos familjen?

Genom att noggrant tänka igenom dessa punkter får du en bättre uppfattning om vilken matkasse som kommer göra din matlagning både enklare och roligare. Att få maten levererad hem är ett förmånligt sätt att spara tid, vilket är speciellt värdefullt i ett naturskönt område som Bohus där man hellre vill spendera sina kvällar och helger utomhus istället för i butiksköer. Välkommen till matkassarna.se för att hitta din nästa matkasse!