Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Borgholm

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Borgholm

Borgholm, en charmig småstad belägen på Öland, är känd för sin vackra natur och historiska platser som Borgholms slott och Solliden slott. Staden erbjuder en lugn och trivsam atmosfär som lockar både turister och lokala invånare. Men även i idylliska Borgholm kan vardagen vara hektisk och tiden för att planera och handla mat kan vara knapp. För att underlätta vardagen finns det nu tjänster som levererar matkassar direkt hem till dörren, även i Borgholm.

Matkasseleveranser i Borgholm

Hos oss på matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar i Sverige, och vi glömmer inte bort Borgholm. På vår webbsida kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar till just ditt område. Ovanför har vi en lista där du smidigt kan jämföra betyg, utbud, priser och leveranstider. Du ser också pris per portion och kan utnyttja aktuella rabattkoder. Dessutom får du reda på vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariskt, kött, fisk eller något som passar hela familjen.

Tips inför din beställning

 • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen? Ska det räcka till en person eller en hel familj?
 • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till? Kanske räcker det med tre dagar, eller önskar du mat för hela veckan?
 • Budget: Hur mycket vill du spendera? Skräddarsy din matkasse så att den passar just din ekonomi.
 • Trustpilot-betyg: Vad tycker andra kunder? Kolla in betyget på Trustpilot för att få en uppfattning om företaget.
 • Antal recept: Föredrar du variation eller är det enstaka, favoritrecept som återkommer? Välj en matkasse som passar din matlagningsstil.

Gör vardagen lite enklare och njut av mer tid i den härliga öländska naturen eller med familj och vänner. Med en matkasse levererad direkt hem till din dörr i Borgholm, kan du enkelt planera och njuta av goda middagar utan stressen av att behöva ta dig till matbutiken.