Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Borrby

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Borrby

Borrby är en charmig liten ort belägen i den vackra Österlenregionen i Skåne. Här hittas en lantlig idyll med kullar, öppna fält och en närhet till havet som för många är avkopplande och inspirerande. Befolkningen i Borrby uppskattar god mat och gemenskap, och detta återspeglas även i utbudet av lokala matbutiker och restauranger. Att hitta en matkasse med hemleverans i Borrby är enkelt och smidigt, och det är ett bekvämt sätt att njuta av goda måltider utan besväret att planera och handla.

Matkassar för alla i Borrby

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta rätt matkasse för just dina behov. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Borrby och ger dig en översiktlig lista där du kan se betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Såväl pris per portion som aktuella rabattkoder finns tydligt med, och vi presenterar olika typer av matkassar – allt för att du ska kunna hitta det alternativ som passar dig bäst.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen. Det finns alternativ för både mindre och större hushåll.
 • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska innehålla. Det varierar från ett par dagar till hela veckans middagar.
 • Sätt en budget för din matkasse. Det hjälper dig att hålla dina matkostnader kontrollerade.
 • Läs gärna recensioner och kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och kundnöjdheten.
 • Se över antalet och variationen av recept som medföljer. Det ska vara roligt och inspirerande att laga mat!

Genom att besöka matkassarna.se kan du på ett enkelt och överskådligt sätt välja en matkasse som passar just dina behov och hjälper till att göra matlagningen i Borrby ännu mer njutbar!