Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bräcke

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bräcke

Bräcke är en tätort i Jämtland, med en närhet till naturen och ett lugnt livstempo. Här finns både sjöar och skogar som bjuder på vackra utsikter och möjlighet till friluftsliv året om. Även om Bräcke kanske inte är en stor stad, finns det moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor i Bräcke och vill ha god och näringsrik mat utan att behöva tänka på matsedeln varje vecka, är en matkasse en utmärkt lösning. Det gör din vardag enklare och du får mer tid över till annat. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Bräcke.

Finn rätt matkasse för dig

matkassarna.se presenterar vi en tydlig och användbar översikt över de leverantörer som levererar matkassar till Bräcke. Du kan snabbt se betyg, sortiment, priser och leveransalternativ för varje leverantör. Du ser också pris per portion och kan dra nytta av eventuella rabattkoder som är aktuella just nu. Vi listar de typer av matkassar som finns, såsom vegetarisk, familj, low-carb och många fler.

Några tips innan du beställer

Här är några saker att tänka på innan du väljer vilken matkasse som passar dig:

 • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Tänk på hur många dagar du behöver ingredienser för. Det finns oftast alternativ från 3 dagar och uppåt.
 • Budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
 • Kundomdömen: Leta efter leverantörers betyg på sidor som Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
 • Antal recept: Vissa matkassar kommer med färre recept per vecka, vilket kan passa den som gillar att även improvisera på egen hand.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det enklare att äta gott och hälsosamt utan att det ska ta för mycket tid från din dag. Utforska dina alternativ idag och hitta den perfekta matkassen för just ditt liv i Bräcke!