Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brastad

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brastad

Brastad är en liten, charmig ort belägen på den vackra västkusten i Sverige, nära natursköna platser som Nordens Ark och den berömda fjällen i Bohuslän. Det är en plats där gemenskapen är stark och närheten till naturen gör att man ofta väljer att leva lite grönare. I Brastad kan invånare nu även njuta av bekvämligheten med hemleverans av matkassar, vilket gör det enklare att planera veckans måltider samtidigt som man stöder en hållbar livsstil.

hitta din matkasse i Brastad

Här på matkassarna.se, jobbar vi för att du ska kunna jämföra olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till din dörr. Om du bor i Brastad och är ute efter enkelheten i att få din veckohandling hemlevererad, kan du enkelt använda vår webbplats för att hitta det bästa alternativet för dig. Vi erbjuder en tydlig överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransdagar, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, allt från vegetariskt till familjeorienterat och ekologiskt.

Att tänka på innan beställning

 • Antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
 • Antal middagar – Beslut hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska täcka.
 • Budget – Se över din matbudget och välj ett alternativ som passar.
 • Betyg – Ta en titt på leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och service.
 • Recept och variation – Kontrollera antalet recept och mångfalden i matkassarna för att säkerställa variation i din kost.

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt utan det kan också inspirera till nya matupplevelser och hjälpa till att minska matsvinn. Ta dig tid att utforska våra listor och hitta den matkasse som passar just din livsstil och smak. Välkommen att utforska dina alternativ här på matkassarna.se!