Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brevens Bruk

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
    • Hälsosamma måltider för alla åldrar
    • Matkassar med färska råvaror
    • Recept framtagna av kockar
    • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brevens Bruk

Brevens Bruk är en charmig liten ort belägen i hjärtat av Örebro län, en plats där tradition möter nutid. Orten, känd för sin historiska järnbruksmiljö och natursköna landskap, erbjuder ett lugnt och trivsamt boende. Trots sin storlek finns det moderna tjänster som gör livet enklare för dess invånare, såsom möjligheten till hemleverans av matkassar. Det är en perfekt tjänst för dig som uppskattar att förena bekvämligheten av färdigplanerade måltider med den lokala matkulturen och säsongens råvaror.

Hitta en matkasse med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Brevens Bruk. På vår sajt kan du överblicka olika leverantörer, läsa betyg, jämföra utbud och priser, samt se pris per portion. Vi förser dig även med aktuella rabattkoder och visar vilka typer av matkassar som är tillgängliga, allt för att du ska kunna fatta det bästa beslutet för din middagslösning.

Tips innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det bra att tänka på några saker för att ditt val ska passa din livssituation. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar du vill ha inkluderat i veckan. Din budget är också viktig att ha i åtanke. Titta på företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders upplevelser. Antalet recept och om de varierar från vecka till vecka kan också påverka din matkasseupplevelse positivt.

Använd matkassarna.se för att ta del av det utbud som finns tillgängligt för Brevens Bruk och börja njut av den enkelhet och smidighet som en matkasse med hemleverans medför!