Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bromma

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bromma

Bromma är en härlig stadsdel i västra Stockholm som är känd för sina gröna områden, charmiga bostäder och närheten till stadens puls samtidigt som den har en avkopplande atmosfär. För de som bor här finns det många fördelar, och en av dem är möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta passar perfekt för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och varierade måltider utan att behöva lägga tid på att handla och planera för veckans middagar. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar till Bromma.

Finn din idealiska matkasse i Bromma

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att jämföra och välja den bästa matkassen med hemleverans i Bromma. Hos oss kan du enkelt se en lista över leverantörer som erbjuder denna service i ditt område. För varje leverantör har vi sammanställt viktig information som deras betyg, utbud av matkassar, priser, och eventuella rabattkoder som är aktuella just nu. Vi visar också pris per portion och om det finns några särskilda typer av matkassar, till exempel vegetariska, veganska eller för de som tränar mycket.

Några tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse, finns det några saker du bör tänka på för att hitta det som matchar din livsstil bäst:

 • Ta reda på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Fundera över hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
 • Sätt en budget så att du vet vilken prisklass du letar efter.
 • Kolla upp leverantörens betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Se över antalet olika recept som ingår per vecka så att variationen passar dig.

Glöm inte att använda vår service på matkassarna.se där du enkelt kan jämföra olika matkassealternativ. Med några enkla klick hjälper vi dig att ta fram det bästa alternativet som passar just dina behov och din livsstil i Bromma. Så varför inte göra middagsplaneringen både enklare och roligare med en matkasse som passar just dig?