Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Dals-Ed

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Dals-Ed

Dals-Ed är en charmig kommun i Dalsland, Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och sjöar som inbjuder till friluftsaktiviteter året runt. Med närheten till både skog och vatten är det en härlig plats för dig som uppskattar frisk luft och avkoppling i naturskön miljö. Trots sin lugna atmosfär erbjuder Dals-Ed också möjligheter att enkelt få hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagen för dess invånare. Matkassar levereras direkt till dörren och ger dig mer tid att njuta av de vackra omgivningarna, utan att behöva tänka på veckans matinköp.

Upptäck matkassar i Dals-Ed

Vi på matkassarna.se har sammanställt en lista över leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem i Dals-Ed. Hos oss kan du snabbt och enkelt hitta en matkasse som passar dina behov och smakpreferenser. Utforska det breda utbudet och jämför olika alternativ baserat på betyg, pris, antal portioner och de recept som ingår. Glöm inte att kolla in aktuella rabattkoder för att göra ett ännu bättre fynd!

Tips innan du beställer din matkasse

 • Fundera på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
 • Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
 • Sätt en budget för din matkasse för att hålla dina matkostnader i schack.
 • Läs recensioner och kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att garantera en bra upplevelse.
 • Se över utbudet av recept så att matkassen matchar dina smaklökar och matlagningskunskaper.

Att välja rätt matkasse kan göra ditt liv både smidigare och roligare. Inte nog med att du sparar tid på att slippa planera och handla, du får också en chans att prova på nya spännande recept. Vi på matkassarna.se hoppas att du hittar en matkasse som passar just dig och ditt kök. Välkommen att utforska och låt matäventyret börja!