Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hjärup

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hjärup

Hjärup är en charmig tätort i Staffanstorps kommun, i hjärtat av Skåne. Med sin närhet till både storslagen natur och storstäderna Malmö och Lund, erbjuder Hjärup en lugn livsstil med bekvämligheter inom räckhåll. Orten är känd för sin vackra järnvägsstation i gammal stil och de mysiga husen som präglar bybilden. För de som bor i Hjärup och vill förenkla vardagen finns det möjlighet att få hemleverans av matkassar, vilket sparar både tid och energi.

Hitta din perfekta matkasse i Hjärup

På matkassarna.se kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov i Hjärup. Vi har samlat flera leverantörer av matkassar som kan levereras direkt till din dörr. Här kan du få en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även upptäcka priset per portion, ta del av eventuella rabattkoder och utforska vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse, finns det några saker att tänka på. Först och främst bör du fundera på hur många personer matkassen ska räcka till och hur många middagar du vill ha levererade varje vecka. Det är också viktigt att överväga er budget och se vilka alternativ som passar inom den ramen. För att kunna lita på att du väljer en bra leverantör, kolla upp företagets betyg på Trustpilot och antalet recept som ingår. Det kan ge en indikation på kvaliteten och variationen i matkassen. Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både roligare och enklare.

Du hittar all information du behöver för att göra ett välgrundat val på vår hemsida. Vi hjälper dig att jämföra de olika alternativen så att du kan hitta den matkasse som passar bäst för just dig och din familj i Hjärup. Välkommen till matkassarna.se!