Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hölö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hölö

Hölö, en liten ort belägen i Södertälje kommun i Stockholms län, är känd för sin lugna atmosfär och närhet till naturen. Det är en plats där man kan uppleva den svenska landsbygden och samtidigt ha tillgång till större stadsmöjligheter en kort bilresa bort. För Hölöboende som värdesätter praktiskhet och näringsrik mat men som kanske inte alltid har tid eller lust att planera och handla, kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning.

Upptäck matkasseleverantörer i Hölö

Välkommen till matkassarna.se, en tjänst där vi jämför olika leverantörer av matkassar i hela Sverige, inklusive Hölö. Hos oss kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Vi presenterar en lista där du kan se leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du jämföra priser per portion och dra nytta av eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en matkasse för en mer aktiv livsstil, finns här information om vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara enkelt om du vet vad du ska titta efter. Här kommer några tips på vad du ska tänka på innan ditt val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar ha levererade.
  • Sätt en budget för vad du är beredd att spendera på en matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter och nöjdhet.
  • Kontrollera antalet recept som ingår och om de verkar passa era matvanor och smakpreferenser.

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra det enkelt för dig att jämföra och välja en matkasse som passar just din livsstil. Besök oss och ta ett steg närmare bekväma och inspirerande måltider direkt till din dörr i Hölö!