Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Hylte

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Hylte

Hylte är en pittoresk kommun som ligger i Hallands län och gränsar till både Västra Götaland och Jönköpings län. Här finns en harmonisk balans mellan stad och natur med skogar, sjöar och öppna landskap. Livet i Hylte kan vara lugnt och avkopplande, men det betyder inte att moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar saknas. För invånarna i Hylte finns det goda möjligheter att beställa matkassar direkt till dörren, vilket sparar tid och underlättar vardagsplaneringen.

Hitta en matkasse med hemleverans i Hylte

Tack vare vår hemsida, matkassarna.se, är det enkelt att hitta olika matkassealternativ som levereras till Hylte. Vi erbjuder en överskådlig jämförelse av alla leverantörer på den svenska marknaden så att du snabbt kan hitta en tjänst som passar dina behov. Här kan du få en bra överblick över betyg, utbud, priser och leveransvillkor för varje leverantör. Dessutom kan du se pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Utforska de olika typerna av matkassar – allt från klassiska och vegetariska till specialkost och ekologiska alternativ.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du behöver i din matkasse.
  • Se över din budget för att hitta en matkasse som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Överväg antalet olika recept du vill ha varje vecka för att hålla måltiderna spännande.

Att välja hemleverans av en matkasse är ett praktiskt sätt att förenkla din vardag och samtidigt njuta av god och näringsrik mat. Med en matkasse sparar du både tid och energi på matplanering och inköp. Besök vår sida matkassarna.se och utforska dina alternativ för att göra matlagningen roligare och livet lite lättare i vackra Hylte.