Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Källby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Källby

Källby är en charmig liten ort i Sverige som kanske är mest känd för sin närhet till vackra naturupplevelser och pittoreska landskap. De som bor i Källby värdesätter ofta livskvalitet och närhet till goda råvaror. För de som bor här och är intresserade av att förenkla sin vardag finns det nu tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. På matkassarna.se har vi samlat information för att hjälpa invånarna i Källby att hitta den bästa matkassen som passar deras behov och livsstil. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer på den svenska marknaden med tanke på viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter.

Finn din perfekta matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara en match i sig. Därför vill vi göra det enklare för dig genom att samla all nödvändig information på ett och samma ställe. På vår hemsida matkassarna.se kan du få en tydlig överblick över olika matkasseleverantörer som levererar till Källby. Du kan enkelt se pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds, från vegetariska alternativ till familjekassar och mycket mer.

Tips innan beställning

Innan du beställer din matkasse är det några saker du bör tänka på. Först och främst, hur många är ni som ska äta? Det påverkar storleken på matkassen du borde välja. Antalet personer och hur många middagar i veckan som önskas är viktiga faktorer. Sedan ska du så klart tänka på er budget och vad som känns rimligt att spendera varje vecka.

Företagets betyg på oberoende plattformar som Trustpilot kan ge en bra indikation på kvalitet och kundnöjdhet. Antal recept och variationen mellan dem kan också vara avgörande beroende på hur äventyrlig du vill vara i ditt kök. Med dessa tips i åtanke kan du känna dig trygg i att välja en matkasse som passar just dina behov och gör din matlagning både enklare och roligare.