Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kållered

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kållered

Kållered är en mysig ort i Mölndals kommun som ligger strax söder om Göteborg. Här blandas natursköna områden med ett starkt lokalt näringsliv. Med närhet till både stad och natur erbjuder Kållered en härlig livsmiljö för sina invånare. För den som bor i Kållered och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är en tjänst som blir allt mer populär eftersom det sparar tid och kan bidra till en mer varierad kost. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Kållered enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till ditt hem. Vi har samlat all information du behöver för att göra ett bra val som passar just din familj.

hitta din matkasse

Här på matkassarna.se vill vi göra det enkelt för dig att hitta rätt i matkasse-djungeln. Vi listar leverantörer som levererar till Kållered och presenterar dem överskådligt så du snabbt kan få en uppfattning om betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du klart och tydligt vilka typer av matkassar de erbjuder, om det så är vegetariska, familjeanpassade eller kanske kalorismarta alternativ.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är som ska äta. Ska matkassen räcka till en person, två personer eller en hel familj?
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan. Vill du ha mat för varje dag eller bara vissa dagar?
  • Fundera över er budget. Vilket pris per portion är ni bekväma med?
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Det ger en bra indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Se över antalet recept som matkassen erbjuder och om de verkar passa era matvanor och smakpreferenser.

Med rätt förberedelser kan du göra ett väl informerat val som gör matlagningen roligare och livet lite enklare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta första steget mot bekvämare och mer inspirerande måltider. Ta en titt på de leverantörer som finns listade hos oss och ta kontroll över din matvecka redan idag!