Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Karlskoga

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
 • 80 valbara recept per vecka
 • Ingen bindningstid
 • Lokala råvaror
 • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Karlskoga

Karlskoga är en trevlig stad mitt i sköna Värmland, känd för sin natur, sina sjöar och för Bofors, företaget som en gång var en av världens ledande vapentillverkare. Nu för tiden är Karlskoga också känt för sitt engagemang i sport, speciellt ishockey med teamet BIK Karlskoga. Stadens invånare uppskattar en god balans mellan stadsliv och tillgången till natursköna områden. För de som lever ett aktivt liv och vill förenkla sina middagsbestyr är behovet av matkassar med hemleverans något som blir alltmer populärt. På matkassarna.se hjälper vi er att hitta en matkasse i Karlskoga som passar just era behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Karlskoga

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Karlskoga enkelt hitta olika leverantörer av matkassar som levererar hem till dörren. Vi listar och jämför olika alternativ för att du ska kunna göra ett välgrundat val av matkasse utifrån vad som är viktigt just för dig och din familj.

I listan ovan kan du få en överblick av viktiga detaljer som:

 • Betyg: Se hur andra kunder har bedömt leverantören.
 • Utbud: Vilka olika typer av matkassar finns tillgängliga.
 • Priser: Jämför kostnader mellan de olika leverantörerna.
 • Leverans: Vilka dagar och tider går det att få hemleverans.
 • Pris per portion: Förstå kostnaden per måltid.
 • Aktuell rabattkod: Ta del av erbjudanden och spara pengar på ditt köp.
 • Typ av matkassar: Välj mellan allt från vegetariska till familjeanpassade alternativ.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det en del saker som kan vara bra att tänka på. För att passa just din situation, fundera över följande:

 • Antalet personer i hushållet: Matkassarnas storlek skiljer sig åt.
 • Antal middagar per vecka: Hur ofta behöver du ingredienser för att laga middag hemma?
 • Er budget: Välj en matkasse som passar er ekonomi.
 • Betyg på Trustpilot: Vad tycker andra om leverantörens tjänster?
 • Antal recept: Vill du ha variation i dina måltider, och hur mycket inspiration behöver du?

Med matkassarna.se blir det lätt att hitta matkassar för alla, oavsett om du vill ha traditionell husmanskost eller utforska nya spännande smaker. Ta steget och förenkla din vardag med en matkasse som ger dig mer tid för livets andra nöjen!