Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kävlinge

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kävlinge

Kävlinge är en charmig småstad i Skåne län som erbjuder en lugn och familjevänlig atmosfär. Här finns en rik historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden och ett naturskönt landskap som bjuder in till promenader längs Kävlingeån eller utflykter i det omgivande jordbrukslandskapet. För de som bor i Kävlinge och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se har vi samlat olika leverantörer som gör det möjligt för dig att få fräsch och varierad mat direkt till dörren – ett bekvämt och tidsbesparande sätt att hantera veckans middagar.

Matkasseleverantörer i Kävlinge

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. Vi har en omfattande lista över tjänster som levererar i Kävlinge så att du kan välja den med bäst betyg, utbud och priser. Du ser snabbt leveransalternativen, pris per portion och eventuella aktuell rabattkoder. Det finns flera olika typer av matkassar att välja mellan – oavsett om du föredrar vegetariskt, kött eller fisk, kan du hitta något för din smak.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på:

  • Bestäm antalet personer matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget så att du kan välja en matkasse som passar.
  • Se över företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och servicen.
  • Ta en titt på antalet recept per kasse och se till att variationen matchar vad du är ute efter.

När du tagit hänsyn till dessa punkter är du redo att göra ditt val och njuta av att få goda och näringsrika middagar levererade direkt till ditt hem!