Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Knislinge

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Knislinge

Knislinge är en mysig liten ort i Östra Göinge kommun i Skåne län, där boende kan njuta av både vacker natur och ett lugnt samhällsliv. Här slingrar sig Helge å genom landskapet och erbjuder pittoreska vyer samt möjligheter till fiske och kanotpaddling. I denna idylliska miljö förstår vi på matkassarna.se att det kan vara värdefullt med en enkel vardag, och därför hjälper vi dig att hitta matkassar som kan levereras direkt till din dörr i Knislinge. Vår tjänst gör det smidigt för dig att jämföra olika leverantörers utbud och hitta en matkasse som passar just dina behov och smakpreferenser.

Hitta matkassen som passar dig

Vi har sammanställt en tydlig lista där du kan se matkasseleverantörerna som levererar till Knislinge. Listan ger dig information om betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, samt aktuella rabattkoder. Dessutom kan du direkt se vilka typer av matkassar de erbjuder, så att du kan välja mellan allt från vegetariska alternativ till familjekassar och hälsokassar.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse är det några saker som är bra att fundera över. För det första, hur många är ni i hushållet som ska äta? Sedan är det viktigt att bestämma hur många middagar ni vill ha i veckan. Detta hjälper er att välja en matkasse med rätt antal portioner. Tänk också på er budget, så att matkassen passar vad ni är beredda att spendera på era måltider. Att titta på leverantörens betyg på Trustpilot kan ge en indikation på kvaliteten och kundnöjdheten. Slutligen, se över antalet olika recept som ingår, så att ni får variation i er måltidsplanering.

Utforska vårt utbud

På matkassarna.se är vi stolta över att kunna bidra till att förenkla din vardag. Utforska vårt utbud och hitta en matkasse som matchar din livsstil, smak och när du vill ha dina måltider levererade. Kom ihåg, en matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, utan det är också ett sätt att upptäcka nya smakupplevelser och recept. Starta din sökning idag och njut av goda och näringsrika måltider utan besväret att planera och handla!