Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Köpmannebro

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Köpmannebro

Köpmannebro är en pittoresk plats belägen vid Göta kanal i Västra Götalands län, känd för sin lugna atmosfär och vackra natur. Det är ett område som uppskattas av både lokalbefolkningen och turister som kommer för att njuta av den avkopplande miljön. För de som bor här och tycker om att laga mat, men som vill förenkla sin vardag, finns alternativet att få matkassar levererade direkt till dörren. Matkassarna.se är tjänsten som gör det enkelt att jämföra och hitta de matkasseleverantörer som levererar till Köpmannebro, och för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut erbjuder vi information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Upptäck hemleverans av matkassar i Köpmannebro

Om du bor i Köpmannebro och funderar på att underlätta din matlagning med en matkasse, är du på rätt plats! Hos oss på Matkassarna.se kan du enkelt få en överblick och välja det alternativ som passar dig och din familj bäst. Men innan du tar steget till att beställa, finns det några saker du bör tänka på:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll, så att alla blir mätta.
  • Middagar i veckan: Hur många dagar önskar du få matkassen levererad? Det finns alternativ för allt från ett fåtal middagar till hela veckans behov.
  • Budget: Se över hur mycket du är villig att spendera och hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders upplevelser och omdömen.
  • Recept: Antalet recept per vecka kan variera. Välj en leverantör som erbjuder den variation och det antal du är ute efter.

Vi på Matkassarna.se strävar efter att göra ditt val så enkelt som möjligt. Här hittar du de matkasseleverantörer som kan förgylla din matlagning och förenkla din vardag. Bläddra igenom listan, läs om de olika valen och klicka dig vidare för att hitta den ultimata matkassen för just dig och ditt hushåll i Köpmannebro.