Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kungens kurva

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kungens kurva

Kungens Kurva, beläget strax utanför Stockholm, är en av Sveriges mest kända handelsplatser. Det är ett område fyllt med ett rikt utbud av shopping och underhållning, inklusive Nordens största shoppingcenter. Om du bor i Kungens Kurva och eftersträvar enkelheten att få god och näringsriktig mat direkt till dörren, så är en matkasse med hemleverans ett bekvämt alternativ. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst direkt till ditt område. Vår webbsida är enkel att använda och ger dig möjligheten att snabbt få överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer, för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just dina behov.

hitta en matkasse i Kungens kurva

På matkassarna.se presenterar vi en lista med matkasseleverantörer som kan leverera matkassar till dig i Kungens Kurva. Vi förstår att det är viktigt för dig att få detaljerad information innan du bestämmer dig. Därför listar vi betyg, tillgängligt utbud av kassar, prissättning, leveransmöjligheter, kostnad per portion, eventuella aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör. Allt för att göra ditt val enklare och mera informerat.

tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Här är några tips på vad du kan tänka på innan du beställer: Antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen, hur många middagar i veckan du önskar att matkassen ska räcka till, er budget för matinköp, leverantörens betyg på till exempel Trustpilot, och antalet recept per kasse. Vår webbsida erbjuder all denna information så att du kan känna dig trygg i ditt beslut, och hitta en lösning som passar just din situation.

Hos oss på matkassarna.se är det vårt mål att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen med hemleverans till Kungens Kurva. Vi gör det enklare för dig att jämföra och välja mellan de bästa alternativen på marknaden. Så varför inte börja utforska dina alternativ idag och upptäcka bekvämligheten med matkasseleverans!