Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kungsängen

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kungsängen

Kungsängen är en charmig ort belägen i Upplands-Bro kommun nära Stockholm. Med sin naturnära atmosfär och samtidigt närhet till storstadens puls är Kungsängen en plats som kombinerar det bästa av två världar. Området erbjuder sköna grönområden och är perfekt för dig som tycker om att befinna dig utomhus, antingen för sportaktiviteter eller bara en lugn promenad. För de som bor här och vill njuta av god mat utan att behöva lägga tid på att planera middagar och storhandla finns nu flera tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans direkt till dörren.

Matkassar i Kungsängen

Hos oss på matkassarna.se kan du som bor i Kungsängen enkelt jämföra olika sorters matkassar som levereras hem till dig. Vi hjälper dig att få en överblick över de bästa alternativen. På vår webbplats hittar du en listning med viktig information, som till exempel betyg, utbud, priser, och leveranstider. Dessutom ser du pris per portion och om det finns någon rabattkod tillgänglig att använda sig av. Vi listar även vilka typer av matkassar som erbjuds, allt för att du ska kunna göra ett informerat val som passar just din vardag.

Tips inför beställning av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det bra att fundera på några saker för att göra valet lättare. Här är några tips att tänka på:

  • Vilken storlek på matkassen behöver ni utifrån antalet personer i hushållet?
  • Hur många middagar önskar ni ha med i matkassen per vecka?
  • Vilken budget har ni satt för matinköpen?
  • Kontrollera företagets betyg på sajter som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Titta på antalet och variationen av recepten som ingår för att se vilken som passar er matpreferens bäst.

Genom att fundera på dessa punkter blir det enklare att välja rätt matkasse för just dina behov och du kan enklare jämföra de olika alternativen som erbjuds. Lycka till med ditt val och njut av goda och enkla middagar hemma!