Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kungshamn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kungshamn

Kungshamn är en pittoresk liten ort på Sveriges västkust. Känd för sina vackra klippor, sina ljusa sommarkvällar och en historia som är starkt förknippad med fiske. Här kan invånare och besökare njuta av lugnet som havet för med sig och samtidigt ta del av det lokala kökets delikatesser. Att hitta en matkasse med hemleverans i Kungshamn kan förenkla vardagen och ge fler möjligheten att uppleva de smaker regionen har att erbjuda, allt detta utan att behöva lämna hemmets bekvämligheter.

Matkassar i Kungshamn med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se, vi är din guide för att upptäcka och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt hem till dig i Kungshamn. Vi gör det enkelt för dig att få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. På vår sida kan du enkelt se pris per portion och använda dig av aktuella rabattkoder. Vilka typer av matkassar som erbjuds, oavsett om det gäller vegetariska alternativ, familjekassar eller snabba middagslösningar, kan du få information om hos oss.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja en matkasse kan vara en hjälp i vardagen, men det finns några saker att tänka på innan du gör din beställning:

  • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen? Se till att välja en storlek som passar.
  • Antal middagar: Hur många måltider vill du ha i din matkasse varje vecka?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera? Jämför priser mellan olika kassar.
  • Trustpilot-betyg: Läs andra kunders omdömen om företaget för att se vad de tycker.
  • Receptens antal och variation: Vill du ha nya smaker varje vecka eller föredrar du enklare recept som går snabbt att laga?
  • När du har en klar bild av dina behov, kan matkassarna.se hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just dig. Lycka till!