Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kungsör

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kungsör

Kungsör är en liten och mysig stad belägen vid Mälarvikens strand, där vattnet möter skog och lummig natur. Staden erbjuder inte bara fantastiska landskap och en rik historia, utan också en lugn och trygg vardag för dess invånare. Kungliga besök och anrika traditioner gör Kungsör till en kulturrik plats där det gamla möter det nya. I denna idyll vill vi på matkassarna.se göra livet ännu enklare genom att förse dig med information om matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr i Kungsör.

hitta matkasse med hemleverans i Kungsör

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra alla leverantörer av matkassar som levererar till Kungsör. Vi vet att det kan vara svårt att välja, men på vår sida hittar du en överblick över de viktigaste detaljerna för att hjälpa dig i ditt beslut. Titta igenom listan ovanför för att få information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, samt aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är för en sundare livsstil, vegetariska alternativ eller snabblagade vardagsrätter.

Att tänka på före beställning

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till? Tänk på familjens storlek eller hur ofta du har gäster.
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill du ska vara planerade och inkluderade i din matkasse?
  • Budget: Vilken budget har du för matinköp? Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta ett alternativ som passar.
  • Kundomdömen: Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Variation och recept: Önskar du mycket variation i din matlagning? Kontrollera antalet recept och typen av maträtter som ingår.

När du har övervägt dessa punkter är du redo att göra ett klokt val som passar just din vardag. Vi på matkassarna.se är här för att göra processen smidig och enkel. Utforska, jämför och hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Kungsör idag!