Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Kvänum

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Kvänum

Kvänum är en mysig småort i Västra Götalands län som är känd för sitt hårt arbete och sin företagsanda. Orten har en rik historia och starka traditioner inom hantverk och industri. Bland gröna fält och natursköna områden är Kvänum också ett ställe där närproducerad mat och lokala råvaror uppskattas. För de som bor i Kvänum och önskar ett enklare vardagsliv med god och hälsosam mat finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren.

Matkasse hemleverans i Kvänum

Som en hjälp till dig som bor i Kvänum, finns vi på matkassarna.se för att göra det bekvämare att välja den rätta matkassen just för dig och din familj. På vår webbplats kan du snabbt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Kvänum. Du kan enkelt se betyg, sortiment, priser, leveransmöjligheter samt pris per portion. Vi presenterar också eventuella rabattkoder du kan använda för att göra din beställning lite billigare. Vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga rätter eller gourmetmåltider, kan du hitta den perfekta matkassen för din smak och behov hos oss.

Tips innan du beställer matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera över hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Er budget: Sätt en budget och välj en matkasse som passar inom den ekonomiska ramen.
  • Trustpilot-betyg: Kontrollera leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tyckt om tjänsten.
  • Receptmängd: Kolla hur många recept som ingår per vecka, så att det motsvarar era matvanor och rutiner.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i vardagen och ge mer tid över till annat än matlagning. Titta igenom vårt urval på matkassarna.se och hitta en tjänst som passar just dig. Välkommen till en enklare vardag med matkassar i Kvänum!