Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Länghem

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Länghem

Länghem är en trevlig ort i Västra Götalands län, ofta uppskattad för sina vackra naturlandskap och lugna livsstil. Detta charmiga samhälle är omgivet av betande djur och böljande fält, vilket skapar en perfekt bakgrund för den som uppskattar natursköna vyer och en harmonisk tillvaro. Att få vardagen att gå ihop här kan dock vara en utmaning, särskilt när det gäller matinköp och måltidsplanering. För de som bor i Länghem är det nu enkelt att hitta en matkasse med hemleverans, tack vare vår hemsida matkassarna.se. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden och hjälper dig som konsument att spara både tid och pengar.

Matkasse-leverantörer i Länghem

Välkommen till matkassarna.se, där vi specialiserar oss på att göra din vardag i Länghem enklare och mer njutbar. Oavsett om du är intresserad av hälsosam mat, snabba middagslösningar eller vill utforska nya smaker, hittar du leverantörer som levererar direkt till din dörr. Upptäck vilka matkasselösningar som finns tillgängliga för just dig genom att enkelt titta i listan ovan. Där ser du viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

För att hitta rätt matkasse för dig och din familj är det några saker som kan vara bra att fundera på. Här är några tips:

  • Fundera över antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du önskar ha förberedda.
  • Se över er budget och matcha den med lämplig matkassealternativ.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att få en känsla av andra kunders erfarenheter.
  • Olika kassar erbjuder varierande antal recept, tänk på hur mycket variation du vill ha under veckan.

Tänk på dessa punkter och använd dem som en guide när du väljer en matkasse på vår sida. På så sätt kan du hitta det alternativ som passar båda dina smakpreferenser och din livsstil i Länghem. Lycka till med ditt sökande och njut av goda, näringsrika måltider utan krångel.