Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Laxå

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Laxå

Laxå är en liten, charmig ort belägen i hjärtat av Sverige där naturen står i centrum. Omringad av sjöar och skogar, erbjuder den en fridfull tillvaro för dess invånare samtidigt som den har en stark samhällsgemenskap. I denna idylliska plats har man nu möjlighet att förenkla vardagen genom matkasseleverans direkt till dörren. På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt liv lättare genom att erbjuda en jämförelse av matkasseleverantörer som levererar till Laxå. Besök vår sajt och få en överblick av leverantörer med detaljer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

hitta din matkasse i Laxå

Vi på matkassarna.se förstår att varje familj har unika behov och önskemål. Tack vare en mängd olika leverantörer får våra besökare chansen att hitta matkassar anpassade för sina livsstilar. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, flexibla lösningar för en småbarnsfamilj eller gourmetkassen för den matintresserade, kan du hitta det här. Dessutom, leveransen till ditt hem i Laxå gör att du kan spendera mer tid med familjen eller utforska de vackra naturområden som omger dig.

vad ska du tänka på innan du beställer?

  • Antalet personer: Hur många kommer att äta från matkassen? Detta avgör storleken på kassen du behöver.
  • Antal middagar: Fundera på hur många måltider du vill att din matkasse ska innehålla varje vecka.
  • Budget: Vilken summa känner du är rimlig att lägga på maten varje vecka? Vi erbjuder alternativ för olika budgetar.
  • Betyg: Läs gärna vad andra kunder har sagt om leverantören på Trustpilot.
  • Receptens variation: Är du ute efter att experimentera med nya recept, eller föredrar du klassiska rätter? Välj en matkasse som passar din matlagningsstil.

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att göra bästa möjliga val för din situation. Vi har samlat information och betyg för att du enkelt ska hitta en passande matkasse som du kan njuta av vecka efter vecka, samtidigt som du stödjer lokala leverantörer i Laxå. Så varför inte spara in på planering och inköp, och istället njuta av goda måltider och mer fritid?