Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lessebo

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lessebo

Lessebo är en liten och mysig tätort i hjärtat av Småland, känd för sin vackra natur och rika kulturhistoria. Orten är omgiven av skogar och sjöar vilket ger invånarna en närhet till naturen som är svårslagen. Lessebo är även känd för sin glasindustri, vilket är en viktig del av både historien och nutida verksamhet. Att leva i Lessebo innebär ett lugnt livstempo med möjligheter till friluftsaktiviteter året runt. För de boende i Lessebo som uppskattar god mat men som kanske inte har varken tid eller möjlighet att handla matvaror, är en matkasse med hemleverans en utmärkt lösning. På vår hemsida matkassarna.se kan du som bor i Lessebo enkelt hitta tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans. Vi jämför alla relevanta leverantörer och gör det lätt för dig att välja den matkasse som passar just din smak och dina behov.

Välja rätt matkasse

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på. Först och främst, hur många personer är ni som ska äta? Det påverkar storleken på matkassen du bör beställa. Tänk även på hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Din budget är också viktig att beakta – matkassar kommer i olika prisklasser beroende på innehållet och leverantören. Dessutom kan det vara klokt att titta på betyg från andra kunder, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra tycker om matkasseföretaget. Till sist, fundera över hur mycket variation du önskar i dina måltider – olika leverantörer erbjuder olika antal recept varje vecka.

matkassarna.se kan du få en överblick över de olika aspekterna av våra listade matkasseleverantörer. I listan ovan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Med denna information blir det lätt för dig att göra ett välgrundat val som passar just dina förutsättningar och önskemål. Besök oss och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och näringsrik mat levererad direkt till din dörr i Lessebo, oavsett om du lever ensam eller med en stor familj. Vårt mål är att underlätta för dig att leva ett hälsosamt och gott liv utan krånglet från dagligvaruhandeln.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot.
  • Välj en matkasseleverantör med det antal recept som passar din vardag.