Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lidingö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lidingö

Lidingö är en naturskön ö i Stockholms innerskärgård, känd för sina grönområden, fina bostadsområden och närhet till storstadspulsen. Många familjer och individer har valt att bosätta sig här för att kombinera en lugnare livsstil med möjligheten att snabbt kunna ta sig in till Stockholms city. För de som bor på Lidingö och vill kunna njuta av goda middagar utan att behöva lägga tid på planering och inköp, är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. På matkassarna.se jämför vi olika leverantörer av matkassar så att Lidingöbor enkelt kan hitta ett alternativ som passar just deras behov.

hitta en matkasse som passar dig

matkassarna.se kan du enkelt få en överblick över olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr på Lidingö. Vi listar viktig information som du behöver för att kunna göra ett välgrundat val: alltifrån betyg, utbud, och priser, till leveransdetaljer och pris per portion. Förmånliga rabattkoder finns också tillgängliga för att göra ditt köp ännu mer prisvärt. Oavsett om du är ute efter klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller kanske till och med färdiga måltider, kan du hitta en matkasse som tilltalar dig.

Bra att tänka på innan du beställer

  1. Antalet personer i hushållet: Matkassar kommer i olika storlekar, så se till att välja en som matchar ditt hushålls storlek.
  2. Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  3. Er budget: Välj en matkasse som passar er ekonomi. Kom ihåg att större kassar oftast är mer ekonomiska.
  4. Leverantörens betyg: Kolla in betygen på Trustpilot för att se vad andra kunder har sagt om leverantören.
  5. Receptens variation och antal: Kolla in utbudet för att se till att du får den variation som passar din smak och matlagningspreferens.