Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lilla Edet

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lilla Edet

Lilla Edet är en mysig och välkomnande tätort belägen vid Göta älv i Västra Götalands län. Det är en plats med rik historia där både natur och kultur möts och skapar en harmonisk miljö för dess invånare. För de som bor i Lilla Edet finns nu bekvämligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Det är ett smidigt sätt att planera veckans måltider utan att behöva oroa sig för inköp och receptidéer. På Matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna tjänst till Lilla Edet. Här kan du enkelt hitta information om betyg, utbud, priser, och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga för hemleverans i ditt område. Dessutom kan du ta del av aktuella rabattkoder och pris per portion för att hitta det alternativ som passar just dina behov och din plånbok bäst.

hitta din perfekta matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse finns det några saker att fundera över. Först och främst, tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska täcka. Sedan är det bra att ha en budget i åtanke för att veta vilken prisklass du är bekväm med. Det är också viktigt att kika på leverantörens betyg, exempelvis på Trustpilot, för att säkerställa att kvaliteten och servicenivån uppfyller dina förväntningar. Till sist, överväg antalet recept som kommer med varje matkasse, så att du vet att det finns tillräckligt med variation och inspiration för din matlagning.

Så här använder du matkassarna.se

Vi på Matkassarna.se vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta en matkasse som passar i Lilla Edet. Här på vår sajt kan du bläddra bland olika leverantörer och se priser per portion, vilken typ av matkassar de erbjuder, samt läsa vad andra kunder tycker i deras betyg. Gå igenom vår lista och använd den informationen för att göra ett välgrundat val. Oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske en matkasse för en mer specialiserad diet så har vi något för alla. Välkommen att finna din matkasse hos oss – din genväg till goda och enkla måltider i Lilla Edet.