Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Linköping

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Linköping

Linköping är en stad rik på både historia och modern innovation. Med sin charmiga stadskärna, närheten till vackra naturreservat som Tinnerö eklandskap och den levande Fjärilshuset i Tradgårdsföreningen är Linköping en plats som erbjuder något för alla. Staden är också känd för sin tekniska högskola, Linköpings Universitet, som bidrar till en livlig atmosfär och ett progressivt näringsliv. För de med ett fullspäckat schema är matkassar med hemleverans en praktisk lösning som sparar både tid och energi. I Linköping kan du enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och levererar direkt till din dörr.

Matkassar i Linköping – Enkel och bekväm matshopping

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Linköping. Det är smidigt att använda vår tjänst – oavsett om du bor nära den anrika Domkyrkan eller i de nyare delarna av Lambohov. Du kan snabbt få en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar de erbjuder, allt ifrån vegetariska alternativ till familjefavoriter.

Inför valet av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, tänk på vad som är viktigt för just dig och din familj. Här är några enkla tips att ha i åtanke när du väljer matkasse:

  • Antalet personer i hushållet – Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur ofta ni behöver middagar – Välj antal måltider per vecka som passar din livsstil.
  • Er budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, så matcha valet med er ekonomi.
  • Leverantörens betyg – Kolla omdömen från andra användare, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om leverantörens service och kvalitet.
  • Variation och antal recept – Vissa uppskattar många nya recept varje vecka, medan andra föredrar ett mer standardiserat utbud.

Med rätt matkasse kan du enkelt blanda ihop en spännande middag utan att behöva lägga tid på att planera måltider eller handla ingredienser. Vi på matkassarna.se finns här för att hjälpa dig att göra ett informerat val som förenklar din vardag!