Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Löderup

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Löderup

Löderup är en härlig by i Skåne, belägen vid Sveriges sydkust med underbara naturomgivningar och nära till det berömda Ales Stenar. Här kan boende njuta av både strandliv och landsbygdens lugn. För invånarna i Löderup är det nu möjligt att få hemleverans av matkassar som förenklar vardagen. Genom att beställa en matkasse får du alla ingredienser direkt hem till din dörr, perfekt för både små och stora hushåll som vill äta gott utan att lägga ner tid på att planera och handla. På vår sajt, matkassarna.se, kan du jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service till Löderup, vilket gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov.

Finn din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se har sammanställt en lista där du lätt kan få en överblick och jämföra viktiga faktorer som betyg, priser, sortiment, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vi hjälper dig att göra ett informerat val så att matkassen blir en höjdpunkt i din vecka.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Budget: Fundera på hur mycket du är villig att lägga på din matkasse.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder säger.
  • Antal recept: Välj hur många olika recept du vill prova varje vecka.

Kolla in listan ovan för att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dig. Med några få klick är du på väg mot enklare och smidigare måltider som levereras direkt till din hemadress i Löderup. Njut av god mat med minimal ansträngning!