Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lundsbrunn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lundsbrunn

Lundsbrunn är en liten ort i Västergötland känd för sina hälsobringande källor och vackra natur. Med en rik historia som kurort och med dess närhet till både skog och land, är det en plats där tradition möter nytänkande. I detta lugna samhälle kan man nu också smidigt få vardagen att gå ihop genom att enkelt beställa matkassar med hemleverans. På vår webbsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder denna service direkt till dörren i Lundsbrunn.

hitta din matkasse i Lundsbrunn

Vi på matkassarna.se förstår att varje familj har unika behov och önskemål när det kommer till mat och matlagning. Därför har vi sammanställt en lista som ger dig en tydlig överblick över leverantörer som levererar till just Lundsbrunn. Den praktiska listan visar betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett väl övervägt val som passar just din livsstil och plånbok.

Tips vid beställning av matkasse

Innan du beställer en matkasse finns det några saker att tänka på för att se till att du får en upplevelse som passar dig perfekt. Fundera över hur många ni är i hushållet och hur många middagar ni vill ha inkluderat varje vecka. Det är också bra att ha en uppfattning om er budget och att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår och bedöm om variationen och maträtterna tilltalar er. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du göra ett mer informerat val som leder till bättre middagar och en enklare vardag.