Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Målsryd

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Målsryd

Målsryd är en charmig liten ort som erbjuder sina invånare en lugn och trygg miljö. Omringad av vacker natur och med en känsla av gemenskap, är Målsryd den perfekta platsen för dem som uppskattar en stillsammare livsstil. Med närheten till större städer har Målsrydsbor tillgång till alla bekvämligheter samtidigt som de kan njuta av det lugna i en mindre ort. För de boende i Målsryd som vill förenkla sin vardag och samtidigt äta god och näringsrik mat finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans.

Upptäck matkasseleverans i Målsryd

Vi på matkassarna.se hjälper dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Här kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Målsryd. Ta en titt i listan ovanför för att få en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod. Dessutom ser du tydligt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske snabblagade middagar.

Fundera på detta innan du beställer matkasse

  • Antalet personer i hushållet: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från matkassen? Bestäm antalet middagar du behöver.
  • Budget: Finns det en specifik summa du önskar att hålla dig inom varje vecka eller månad?
  • Företagets betyg: Kolla upp leverantörens betyg på t.ex. Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal och variation av recept: Önskar du mycket variation eller föredrar du enklare maträtter? Säkerställ att recepten passar din smak.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Det sparar tid, bidrar till en mer varierad kost och kan även vara ett roligt sätt att upptäcka nya recept. Besök oss på matkassarna.se och hitta en matkasse som ger dig just den bekvämlighet och glädje i köket som du söker!