Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Markaryd

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Markaryd

Markaryd är en lugn och trivsam stad i hjärtat av Småland med vackra naturupplevelser och en stark lokal gemenskap. Staden erbjuder mysiga caféer, småbutiker och ligger nära sjöar och skogar vilket gör det till en perfekt plats för dig som gillar friluftsliv. För den som vill förenkla vardagen och samtidigt njuta av goda måltider finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans i Markaryd. Tjänsten är smidig, och du kan få välsmakande ingredienser levererade direkt till din dörr. Vår hemsida, matkassarna.se, hjälper dig att jämföra alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till just Markaryd.

Välj rätt matkasse för dig

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina önskemål. Oavsett om du bor ensam, med partner eller har en stor familj, kan du enkelt hitta en matkasse som matchar dina behov. Du kan se en tydlig överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Att välja rätt matkasse kan göra din matlagning både enklare och roligare.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka – Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten planerad och levererad.
  • Budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, så välj en som passar din ekonomi.
  • Betyg – Ta en titt på vad andra kunder har sagt om matkasseföretaget på Trustpilot.
  • Antal recept – Kontrollera hur många olika recept som ingår så att du får variation i din kost.

Kom ihåg att när du väljer matkasse, tar du inte bara ett steg mot en lättare vardag men också ett steg för miljön eftersom matkassar ofta minskar matsvinn genom välplanerade måltider och exakta ingrediensmängder.