Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Märsta Arlanda

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Märsta Arlanda

Märsta är en trivsam stad i Sigtuna kommun, nära Sveriges största flygplats, Arlanda. Här finns en härlig blandning av kultur och natur, och för den som är på jakt efter enkelhet i vardagen erbjuds matkassar med hemleverans. Matkassarna.se gör det enklare för dig som bor i Märsta Arlanda att få god, varierad och näringsrik mat direkt till din dörr. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden, så att du kan välja den matkasse som passar just din smak och livsstil.

Välja rätt matkasse i Märsta arlanda

På vår hemsida kan du snabbt få en översikt över de olika matkassealternativen som finns att tillgå i Märsta Arlanda. Vi har samlat viktig information om varje leverantör, inklusive betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som de erbjuder. Allt för att göra det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar dina behov.

När du ska beställa din matkasse finns det några saker som kan vara bra att tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet. Det påverkar storleken på kassen du borde välja. Sedan är det även viktigt att bestämma sig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. En annan faktor att beakta är er budget; olika matkassar har olika priser. För att få en uppfattning om företaget är det klokt att titta på deras betyg på Trustpilot. Slutligen, fundera på antalet recept som du vill prova på. Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du lättare välja en matkasse som blir en perfekt match för dig.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många ni är i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar varje vecka ni behöver ingredienser till.
  • Se över budgeten och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Ta en titt på leverantörens betyg via oberoende plattformar som Trustpilot.
  • Överväg mångfalden och antalet recept som du vill utforska varje vecka.