Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Märsta

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Märsta

Märsta är en mysig liten ort i Sigtuna kommun, strax norr om Stockholm. Med sin närhet till Arlanda flygplats och vackra gröna områden har Märsta blivit en uppskattad plats för både boende och besökare. Här finner man en blandning av stadsliv och natur med bekvämligheter som shopping, skolor och goda kommunikationsmöjligheter. För den som är intresserad av att förenkla sin vardag genom att få maten levererad direkt till dörren finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans i Märsta. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att hitta och jämföra olika leverantörer som erbjuder denna bekvämliga tjänst till Märstas invånare.

Bekväm matleverans direkt till din dörr

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig genom att ge en enkel och tydlig överblick över de matkasseleverantörer som levererar till Märsta. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Vi listar också nyttig information om pris per portion och eventuella rabattkoder som just nu är tillgängliga. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter något speciellt som vegetariskt, ekologiskt eller barnvänliga måltider.

Några tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet och välj matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha i din matkasse.
  • Sätt en budget för din matkasse och håll dig inom den när du väljer leverantör.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Se över antalet recept du vill testa och välj en matkasse som matchar ditt behov av variation.

Att prenumerera på en matkasse är inte bara ett enkelt sätt att få hemmets måltider planerade och levererade, utan det är även ett spännande sätt att upptäcka nya smaker och recept. Besök oss på matkassarna.se och ta ett steg mot ett enklare och godare vardagsliv i Märsta.