Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Motala

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Motala

Motala, ofta kallad Östergötlands sjöstad, ligger vackert vid Vätterns östra strand. Staden är känd för sina natursköna omgivningar och attraktiva turistmål såsom Göta kanal, som mynnar ut i Vättern vid Motala. Som en aktiv stad bjuder Motala in till utomhusaktiviteter och sport, och det finns också ett rikt kulturliv att ta del av. Här kan du leva ett lugnt småstadsliv samtidigt som du har tillgång till många moderna bekvämligheter – som till exempel att få din matkasse levererad direkt till hemmet.

Matkasse direkt till din dörr i Motala

Vi på matkassarna.se är experter på att hjälpa dig att hitta rätt matkasse som passar just dina behov. Oavsett om du bor i centrala Motala eller i de vackra omgivande områdena, kan du enkelt få matkassen levererad hem till din dörr. På vår hemsida finns en komplett lista som ger dig en överblick av matkasseleverantörer som servar Motalaområdet. Här kan du jämföra deras betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella aktuella rabattkoder, samt se vilka typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni önskar att matkassen ska täcka.
  • Utgå från er budget och vad ni är bekväma med att spendera.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andras erfarenheter.
  • Betrakta antalet nya recept varje vecka som ingår, för att garantera variation i er kost.

Att äta bra och mångsidig mat är enkelt när du beställer en matkasse. Det sparar dig tid både i butik och i köket, och ger dig mer utrymme att njuta av allt det fina Motala har att erbjuda. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din vardag. Gå in på vår hemsida och hitta din perfekta matkasse i Motala redan idag!