Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nässjö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nässjö

Nässjö är en mysig liten stad belägen i hjärtat av det småländska höglandet. Här blandas en lugn småstadsatmosfär med vacker natur och en stark gemenskapskänsla. För de som bor i Nässjö kan det vara en fröjd att enkelt kunna få bra mat levererad direkt till dörren. Tack vare moderna tjänster är detta möjligt genom matkasseleverans. Vår hemsida, matkassarna.se, är skapad för att hjälpa dig som bor i Nässjö att smidigt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i just Nässjö, och ger dig en klar överblick över de viktigaste egenskaperna såsom betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder.

Finn din perfekta matkasse i Nässjö

För att göra ditt val lättare erbjuder vi på matkassarna.se en ordnad lista som visar vilka matkassar du kan välja mellan. Här kan du direkt se vilka leverantörer som finns tillgängliga, deras priser per portion, samt vilka typer av matkassar – allt från vegetariska till familjeanpassade – de har att erbjuda. Dessutom för vi fram eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu förmånligare.

Några tips innan du beställer

Planera för familjen: Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta av matkassen. Anpassa beställningen efter antalet personer.

Måltider per vecka: Fundera över hur många middagar ni vill ha i matkassen varje vecka. Det finns ofta alternativ från 3 till 7 dagar.

Er budget: Se vilka matkassar som passar er budget. Vi på matkassarna.se ger dig tydlig information om priset per portion.

Kolla omdömen: Ett företags betyg på Trustpilot kan säga mycket om andra kunders erfarenheter. Det är alltid ett bra verktyg för att känna trygghet i ditt val.

Mångfald i matlagningen: Var uppmärksam på antalet recept och variationen som erbjuds. Det är trevligt att ha flera rätter att välja bland varje vecka.

Kom ihåg att använda matkassarna.se för att göra ett informerat val. Vi finns här för att hjälpa dig hitta en matkasse som passar perfekt för just din livsstil och smak. Välkommen till en värld av smidig och god matplanering!