Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Näsum

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Näsum

Näsum är en charmig liten ort i Bromölla kommun, belägen i det natursköna Skåne. Med närheten till både skog och öppna landskap, erbjuder Näsum ett lugnt boende nära naturen, samtidigt som det är lätt att ta sig till större städer som Kristianstad och Malmö för ett bredare utbud av aktiviteter. För de som lever ett aktivt liv finns här möjligheter till fritidsaktiviteter som vandring och fiske. I det händelserika samhället finns också en stark gemenskap och många evenemang som lokala marknader och traditionella firanden, som skapar en hemtrevlig atmosfär. För invånarna i Näsum kan det vara en bekvämlighet att få maten levererad direkt till dörren, och det är här vår tjänst matkassarna.se kommer in i bilden.

Matkasseleveranser till Näsum

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Näsum. Vi har samlat leverantörer av matkassar som ser till att du får fräscha ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr. Det är enkelt att använda vår tjänst: scrolla igenom listan ovan och få en överblick över olika alternativ som inkluderar betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske mer specifika kosthållningar.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt för dig och din familj. Fundera över hur många personer i hushållet som ska äta ur kassen, samt hur många middagar i veckan du vill att kassen ska innehålla. Tittat på din budget för att hitta ett alternativ som passar inom din önskade prisklass. Det är även viktigt att se på leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter. Slutligen, överväg antalet recept du önskar få med din matkasse – detta varierar och vissa leverantörer offererar större valfrihet än andra.

Så, oavsett om du är en upptagen småbarnsfamilj, ett aktivt par eller ensamstående i Näsum på jakt efter en enklare vardag och goda middagar, besök matkassarna.se och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för ditt liv och dina smaklökar!