Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Nävlinge

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Nävlinge

Nävlinge är en charmig ort i Skåne län känd för sina vackra omgivningar och härliga landsbygd. Området bjuder på en lugn och naturnära miljö som är perfekt för de som vill koppla av från stadens puls. För invånarna här har nu möjligheten att enkelt få vardagen att gå ihop genom att beställa matkassar med hemleverans. Genom vår tjänst matkassarna.se kan du som bor i Nävlinge smidigt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr. Vi ger dig en tydlig överblick över det du behöver veta för att välja rätt: från betyg och utbud till priser och specialerbjudanden.

Upptäck matkasseleverantörer i Nävlinge

Vi på matkassarna.se gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vare sig du är ute efter något speciellt eller bara vill ha god och enkel mat för veckans middagar finns det alternativ för dig. I listan ovan kan du se vilka matkasseleverantörer som erbjuder sina tjänster i Nävlinge. Du hittar viktig information som pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är för vegetariska måltider, familjekassar eller något för en extra lyxig måltid.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen.
  • Måltider per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Se över hur mycket du vill spendera på din matkasse.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Recept: Fundera på hur många nya recept du vill prova på en vecka.

Hos oss på matkassarna.se tar vi hand om jämförelsen åt dig så du kan lägga din tid på annat. Använd vår webbplats för att hitta en matkasse med hemleverans som uppfyller dina önskemål och gör ditt liv i Nävlinge både enklare och godare.