Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Osby

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Osby

Osby är en mysig småstad i hjärtat av Skåne. Här samsas tradition och innovation, och den vackra naturen bjuder in till avkoppling och aktiviteter. Osby kanske är mest känd för att vara hem åt den berömda leksakstillverkaren BRIO, och stadens breda utbud av kulturella evenemang och vänliga invånare gör det till en charmig plats att leva och besöka. För de som bor i Osby och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar, något som blir alltmer populärt i många svenska hem. På vår webbplats, matkassarna.se, kan du som bor i Osby enkelt hitta flera alternativ för att beställa din matkasse med hemleverans.

Hitta din perfekta matkasse i Osby

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta den matkassetjänst som passar just dina behov i Osby. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr. För varje leverantör har vi samlat viktig information som du kan titta på: betyg från andra användare, sortimentet som erbjuds, prissättning, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar du kan välja mellan. Så oavsett om du är ute efter traditionell husmanskost eller nya spännande smakupplevelser, kan du hitta en matkasse som passar för dig.

När du väljer matkasse, tänk på följande:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar antalet personer i hushållet.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha färdiga recept och ingredienser för?
  • Budget: Vilken prisnivå passar för ditt hushåll?
  • Kundomdömen: Se efter vad andra säger om leverantören på till exempel Trustpilot.
  • Typ av recept: Titta på antalet och typen av recept som erbjuds för att se till att de passar era smaker och önskemål.

Att beställa en matkasse är ett utmärkt sätt att spara tid samtidigt som du får chansen att prova på nya rätter. Det är en bekväm lösning som hjälper många att planera sin vecka bättre och äta mer varierat. Kolla in utbudet hos matkassarna.se och hitta din favoritmatkasse idag!