Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Rimbo

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Rimbo

Rimbo är en charmig tätort i Norrtälje kommun, belägen i hjärtat av Roslagen. Här finns en närhet till både natur och kultur, och staden växer ständigt med nya invånare. Trots sin lilla storlek erbjuder Rimbo en mångsidig vardag med tillgång till butiker, skolor och fritidsaktiviteter. För de som värderar enkelhet och kvalitet i sin vardagsmatlagning är möjligheten till hemleverans av matkassar ett välkommet inslag. På matkassarna.se har vi samlat alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Rimbo, för att du enkelt ska kunna välja den matkasse som passar just dina behov.

Matkasse leverantörer i Rimbo

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta en matkasse som levereras direkt hem till din dörr i Rimbo. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuell rabattkod. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du är ute efter vegetariskt, ekologiskt, eller något annat specialsnitt.

Tips inför din beställning

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på för att få bästa möjliga upplevelse och mat som passar just din situation:

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många måltider vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Vilken matkasse passar in i din ekonomi?
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp vad andra kunder har sagt om matkassen och företaget.
  • Recept: Fundera över hur många nya recept du är villig att testa på en vecka.

Genom att ta dessa aspekter i beaktning kan du göra ett välgrundat val som förenklar din matlagning och berikar din middagstid. Gå igenom vårt omfattande urval på matkassarna.se och hitta den perfekta matkassen för dig och din familj i Rimbo idag!