Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Rosersberg

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Rosersberg

Rosersberg är en lugn ort i Sigtuna kommun, belägen i Stockholms län, som erbjuder sina besökare och invånare en lantlig charme bara en stenkast från huvudstaden. Här kan man njuta av den vackra naturen, besöka Rosersbergs slott, eller ta en promenad runt den pittoreska Mälaren. För de som bor i Rosersberg och vill förenkla sin vardag med en hälsosamt och smidigt matalternativ, finns nu möjligheten till hemleverans av matkassar. På vår webbplats matkassarna.se kan besökarna hitta en ordentlig jämförelse av olika leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst rakt hem till dörren i Rosersberg.

Välj rätt matkasse för dig

På matkassarna.se presenterar vi en hjälpande hand för att du ska kunna hitta den perfekta matkassen just för dig och din familj. Med ett enkelt besök på vår hemsida kan du få en överblick över de leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Rosersberg. Du kan jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom ser du tydligt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder; oavsett om du är ute efter vegetariskt, familjevänligt, eller kanske lågkalori alternativ, finns det något för alla.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse är viktigt och det finns några saker att tänka på innan du bestämmer dig. Följande tips kan hjälpa dig att göra ett välgrundat val:

  • Tänk på antalet personer i hushållet.
  • Bestäm hur många middagar du önskar få i veckan.
  • Ha en budget i åtanke och jämför priser.
  • Kontrollera leverantörens betyg på Trustpilot för kundomdömen.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår.

När du har funderat över dessa punkter och jämfört dina alternativ på matkassarna.se, är du redo att enkelt och tryggt göra ditt val. Vi hoppas att vår tjänst gör din matlagningsupplevelse både roligare och enklare. Välkommen att utforska och finna din idealiska matkasse hos oss!