Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Rydboholm

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Rydboholm

Rydboholm är en charmig liten tätort i Borås kommun i Västra Götalands län. Omringad av vackra skogar och nära till Viskans strand är Rydboholm perfekt för de som uppskattar natur och lugn. Här lever samhällslivet i takt med den lugna strömmen i Viskan, och lokala butiker och caféer skapar en mysig småstadskänsla. För invånarna i Rydboholm som letar efter en enkel och bekväm lösning på vardagspusslet kan matkassar levererade direkt till dörren vara ett utmärkt alternativ. På vår sajt, matkassarna.se, kan besökaren smidigt se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Rydboholm. Vi hjälper dig att hitta rätt matkasse utifrån betyg, utbud, priser, leveranstider och mer, allt för att göra din vardag lite enklare.

Hitta matkasse till Rydboholm

Att beställa en matkasse är som att få en matbutik levererad direkt till hemmet. Det är både enkelt och tidsbesparande. På matkassarna.se presenterar vi en jämförelse av olika matkasseleverantörer som levererar till Rydboholm. Du kan enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilken typ av matkassar de erbjuder, vare sig det handlar om vegetariskt, familjevänligt eller kanske lågkolhydratsinriktat.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på som kan påverka ditt val. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar få. Det är viktigt så att ni inte beställer för mycket eller för lite mat. Se också över er budget, olika matkassar har olika prisklasser. Läs gärna om andra kunders erfarenheter genom att kontrollera företagets betyg på Trustpilot. Slutligen, kolla in antalet recept och maträtter som erbjuds för att säkerställa att varje vecka blir både spännande och tillfredsställande med nya smaker och rätter att utforska. Med dessa tips i åtanke är du redo att utforska och hitta den matkasse som passar just dina behov och livsstil i Rydboholm.