Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sandviken

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sandviken

Är du bosatt i den vackra staden Sandviken som med sina gröna skogar och närheten till sjöar och natur lockar till ett lugnt boende? Då kan vi glädja dig med att det också är enkelt att beställa hem matkassar för en mer behändig vardag. Sandviken, känd för sin bruksortshistoria och sin industri, Jernverket, är också en plats där närproducerade råvaror och smaker värderas högt. Oavsett om du bor nära Göransson Arena eller i de tätbevuxna delarna av Storvik, kan du uppleva bekvämligheten med matkassar som levereras direkt till din dörr. För dig som bor i Sandviken och vill underlätta din matlagning har vi på matkassarna.se samlat en mängd olika leverantörer som erbjuder just detta.

Hitta rätt matkasse för dig

På vår webbplats presenterar vi en transparent och lättförståelig jämförelse av matkasseleverantörer som levererar till Sandviken. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov genom att ge en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, barnvänliga rätter eller kanske extra snabba middagslösningar.

Tips innan du beställer

Här kommer några tips på vad du bör tänka på innan du beställer din matkasse:

  • Fundera på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka ni önskar ha matkasse till.
  • Sätt en budget för din matkasse, så att du vet vad du kan spendera.
  • Undersök leverantörens betyg på Trustpilot – det kan ge en fingervisning om andra kunders nöjdhet.
  • Se över hur många och vilken typ av recept som ingår, så att det passar din smak och matlagningsvana.

Med dessa enkla steg är du väl förberedd för att välja en matkasse som gör din vardag både enklare och smakrikare. Ta en titt ovanför för att utforska dina matkassealternativ i Sandviken – smaklig måltid!