Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sankt Ibb

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sankt Ibb

Sankt Ibb är en liten ö i Öresund som erbjuder lugn och ro med vidsträckta natur och ett mysigt samhälle. Här kan du njuta av den vackra utsikten, vandra på natursköna stigar och bara vara. För de som bor här eller spenderar sin semester på ön, finns det nu även en enkel lösning för matinköp genom att beställa matkasse med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta leverantörer som levererar smakfulla och nyttiga matkassar direkt till din dörr på Sankt Ibb. Det spelar ingen roll om du är fastboende eller tillfällig besökare, en matkasse kan göra din vardag lättare och ge mer tid över till att njuta av ön.

Matkasseleverantörer i Sankt Ibb

Vi på matkassarna.se förstår att varje person har unika behov och önskemål när det gäller mat. Därför har vi samlat en lista med olika matkasseleverantörer som ser till att du får goda och hälsosamma måltider utan besvär. I listan ovanför kan du enkelt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan även jämföra priset per portion och utnyttja aktuella rabattkoder. Felix, inte heller glöm vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, för att verkligen hitta något som passar just dig.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker. Börja med att tänka på antalet personer i hushållet, och hur många middagar ni vill ha i veckan. Det är även viktigt att titta på er budget för att hitta en matkasse som matchar er ekonomi. Ett annat bra tips är att se på företagets betyg på Trustpilot, som ger en indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen, kolla antalet recept som ingår för att säkerställa en variation som passar din smak och matlagningsskicklighet. Med dessa tips kan du känna dig trygg i ditt val när du beställer matkassar till Sankt Ibb från vår tjänst.