Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Såtenäs

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Såtenäs

Såtenäs, beläget i hjärtat av Västergötland, är känt för sitt flygfält där Försvarsmakten har en stark närvaro. Detta lugna och trivsamma område är fullt av natur och närhet till vatten, vilket ger en avslappnad livsstil. För boende i Såtenäs som uppskattar god mat utan att behöva lägga tid på planering och handel, finns nu möjligheten att enkelt hitta matkassar med hemleverans. På vår sida, matkassarna.se, skapar vi överblick över olika matkasselösningar som finns tillgängliga för Såtenäs-området så att du kan hitta det alternativ som matchar dina behov och önskemål.

Tjänster för matkassar med hemleverans i Såtenäs

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt jämföra olika matkassealternativ som finns tillgängliga för hemleverans i Såtenäs. I listan ovan kommer du att få information om viktiga aspekter som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi har också information om pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder som kan göra ditt val lite lättare och mer ekonomiskt. Dessutom presenterar vi de olika typerna av matkassar som leverantören erbjuder, allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just dina smakpreferenser och behov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill få hemlevererad, finns det några saker att tänka på. För att göra det lättare för dig att välja har vi samlat några användbara tips:

  • Fundera på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Fundera över er budget och vad ni är villiga att spendera på mat varje vecka.
  • Kontrollera leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om företagets service och kvalitet.
  • Ta en titt på antalet recept som matkassen erbjuder och varierar dem enligt era preferenser.

Genom att besöka oss på matkassarna.se kan du göra ett välgrundat val som förenklar din vardag. Med några få klick hjälper vi dig att hitta den bästa matkassen för dig och din familj i Såtenäs. Så varför inte ta första steget mot enklare matlagning redan idag?